БУЛДЕКОР е българска мебелна фирма, основана през 1994г., специализирана в производство, доставка и монтаж на изделия по поръчка за хотели, търговски обекти и бизнес сгради.

Ние извършваме цялостно обзавеждане на хотели, ресторанти, заведения за бързо хранене и кафенета. Наред със стандартното обзавеждане – барове, маси, столове, сепарета, шкафове, стелажи, ние предлагаме и специализирано оборудване за подготовка, съхранение и продажба на храни и напитки с търговската марка GABRO® – хладилни и топлинни витрини, бюфетни линии и колички за бързо хранене, шоу кукинг бюфети, специализирано барово оборудване, хладилни маси, неутрално кухненско оборудване.

Булдекор произвежда и обзавеждане и оборудване за работната зона на бара – барове, рукванди, специализирани модули, хладилни обеми за вграждане.

Предлаганите изделия отговарят на най-високите естетични изисквания на нашите клиенти, а влаганите материали и механизми са гаранция за тяхното качество и устойчивост. Фирмата е сертифицирана по системата ISO 9001.

Обзаведените от нас обекти включват голям брой висок клас хотели в луксозни морски и ски курорти, престижни бизнес хотели, както и редица ресторанти за бързо хранене, coffee-shop вериги и бензиностанции.